Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz..

ASM’ye Gelirken

shutterstock_288977717-1200x800.jpg

Aile Sağlığı Merkezimize gelirken yanınızda T.C kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanınızı , ehliyetinizi veya özel sigorta kartınızı mutlaka getiriniz. Bu istenilen belgeler Aile Sağlığı Merkezimize geldiğinizde yapılacak olan muayene veya tetkik – tahlil işlemlerinde herhangi bir yanlışlığa sebebiyet verilmemesi için gerekmektedir.

Tedavinizin eksiksiz sağlanabilmesi için evde kullandığınız ilaçlarınızı veya ilaç isimlerini yanınızda getirmeyi unutmayınız.
Reçeteli ilaçlarınızın yanı sıra kullandığınız vitaminler, aspirin ve bitki tedavilerini de getirmeyi, hekiminiz talep ettiyse, ilgili röntgen, tetkik sonuçları ya da raporlarınızı da mutlaka beraberinizde bulundurmanızda fayda olacaktır.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Aile Hekimliği

Bireylerin ve aile fertlerinin ikamet yerlerinin yakınlarında ya da kolaylıkla ulaşabilecekleri bir yerde bulunan, ilk başvuracakları, kişiye yönelik koruyucu sağlık hizmetleri ile birinci basamak teşhis, tedavi ve rehabilite edici sağlık hizmetlerini, yaş, cinsiyet ve hastalık ayrımı yapmaksızın, her kişiye kapsamlı ve devamlı olarak vermekle yükümlü, gerektiği ölçüde gezici sağlık hizmeti veren ve tam gün esasına göre çalışan aile hekimliği uzmanı veya Bakanlığın öngördüğü eğitimleri alan uzman tabip veya tabipler aile hekimliği yaparlar.

Son yazılar

Sehit Dr Atila Nizam Aile Sağlığı Merkezi